Valokuvakilpailu: Pelloilla ja poluilla

Loimaan Kamerat ry järjestää yhdessä Suomen maatalousmuseo Sarkan kanssa kaikille avoimen valokuvakilpailun. Kilpailun aiheena on ”Pelloilla ja poluilla: Mitä maaseutu merkitsee sinulle?” Millainen on sinun tulkintasi maaseudusta? 

 

Kilpailuun lähetetyistä kuvista toteutetaan syksyllä 2024 näyttely Sarka-museon tiloissa. Järjestävien tahojen edustajista koostuva tuomaristo valitsee näyttelyyn 22 kilpailuun osallistuvaa valokuvaa.

 

Näyttelyn yhteydessä järjestetään yleisökilpailu. Äänestyksessä parhaiten pärjänneet palkitaan. Voittajakuvan ikuistaneelle kuvaajalle on tarjolla oma näyttely Suomen maatalousmuseo Sarkaan vuodelle 2025.

 

Mitä maaseutu merkitsee sinulle?

 

Mitä maaseutu merkitsee sinulle? Merkitseekö se vapautta ja elinvoimaa vai koetko kyläraitin sorassa rapisevat askeleet ahdistavina? Oletko kenties kasvanut maaseudulla? Muistatko juoksukisat pellon pientareella vai porkkanamaan harvennustalkoot? Tai ehkä olet kaupunkilainen? Merkitsevätkö pellot ja järvet sinulle lomaa, pakopaikkaa ja kaivattua
luontoyhteyttä?

Suurimmalla osalla suomalaisista on jonkinlainen suhde maaseutuun. Suhde voi olla romanttinen tai se voi olla käytännöllinen, se voi olla kaipaava tai se voi olla kaihtava. Millä tavalla sinä liität itsesi hiekkateiden halkomiin peltomaisemiin, laiduntaviin lehmiin, metsiin, latoihin, liitereihin, kyläkauppoihin ja tanssilavoihin?

Muistele, tarinoi, pohdi tai tunnelmoi. Kerro valokuvin, millä tavalla tunnet maaseudun.

   

ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUUN

 

ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUUN ON AVOINNA 2.4.-15.8.2024

 

 

Kilpailun osallistumisohjeet

 

 • Kilpailuun voi osallistua enintään kolmella itse ottamallaan valokuvalla. Kuvien kuvausajankohdalle ei ole asetettu rajoitteita.

 • Valokuvakilpailuun ilmoittautuminen on avoinna 2.4.-15.8.2024.

 • Osallistumismaksu kilpailuun on 5€, joka maksetaan Loimaan Kamerat ry:n tilille FI20 5239 0040 0057 97 ennen kuvien toimitusta. Ilmoittautumisen viestikenttään viesti: valokuvakilpailu, valokuvaajan nimi. Ilmoittautumisen yhteydessä vaaditaan kuva maksukuitista jpg-tiedostomuodossa.

 • Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa osoitteeseen: www.loimaankamerat.fi/toiminta/kilpailu

 • Kilpailukuvien pisin sivu 1000-2048 pikseliä.

 • Toivomme valokuvakilpailun otoksia kaikista vuodenajoista, aiheen monipuolisin tulkinnoin.

 

Kilpailun säännöt

 

 • Valokuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Kilpailun järjestäjät varaavat itselleen oikeuden käyttää veloituksetta kilpailuun osallistuneiden lähettämiä valokuvia tätä valokuvakilpailua koskevissa julkaisuissa omilla verkkosivuillaan sekä muissa mahdollisissa kanavissa (mm. sosiaalinen media). Valokuvaajan nimi mainitaan kuvan julkaisun yhteydessä.

 • Toimittamalla kuvan kilpailuun kuvaaja on osallistujana itse vastuussa oikeuksista käyttämäänsä kuvamateriaaliin. Kuvat eivät saa loukata kenenkään yksityisyyden suojaa tai tekijänoikeuksia. Mikäli valokuvassa on tunnistettavissa oleva henkilö, kuvaaja on itse vastuussa kyseisen henkilön tai henkilöiden suostumuksesta valokuvan ottamiseen ja sen lähettämiseen sekä julkaisuun tässä valokuvakilpailussa.

 • Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kuvakilpailun toteuttamista varten.

 • Kuvien perille tuleminen ja tekninen toimivuus ovat lähettäjän vastuulla.

 • Kuvat tulee lähettää kilpailuun ilman kehyksiä, vesileimaa, tekstiä, kuvaajan tai kuvan nimeä, logoa tai muuta vastaavaa lisäystä. Kuvien muunlainen muokkaaminen on sallittu.

 • Järjestäjillä on oikeus poistaa hyvän maun vastaiset tai halventavat valokuvat kilpailusta.

 • Loimaan Kamerat ry  ja Suomen maatalousmuseo Sarka hoitavat valittujen valokuvien tulostuksen sekä näyttelyn rakentamisen.

 • Kilpailun järjestäjillä on oikeus tulostaa näyttelyyn valituista kilpailukuvista vedos.

 • Kuvat toimittanut osallistuja sitoutuu toimittamaan kuvan täydessä koossa, mikäli se valitaan näyttelyyn. Kilpailukuvista pitää pystyä toteuttamaan tuloste 50 x 70 cm koossa.

 • Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden käsitellä valokuvia käyttötarkoituksen edellyttämällä tavalla (esimerkiksi rajaaminen sosiaalisen median kanavissa).

 

Rekisteriseloste - kuvarekisteri

 

 

Lisätiedot ja kysymykset

 

sihteeri@loimaankamerat.fi

Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet