Kuukauden kuvat

Kuukauden kuvakilpailun kärkikolmikko.

LOKAKUU 2021

Lokakuun kuvakilpailun aiheena oli "veden äärellä". Voittokuvan otti Krista Puustjärvi, jossa lapsi nauttii veden äänistä. Kuva on otettu Naantalin Taimon rannassa 25.9.2021. Toiseksi tuli Lauri Välimäki kuvallaan, joka on otettu Hailuodon majakkarannassa elokuussa 2021. Kolmannelle sijalle tuli Maija-Leena Benhammoud syksyisellä kuvallaan Loimaan Vesikosken myllyltä.
  • Kuvaaja: Krista Puustjärvi
  • Kuvaaja: Lauri Välimäki
  • Kuvaaja: Maija-Leena Benhammoud

Loimaan Kamerat ry

Loimaan kamerat on 70-luvulta alkaen toiminut valokuvauksesta kiinnostuneiden harrastajien yhteisö. Jäsenistö koostuu vasta-alkajista jo pidempään valokuvausta harrastaneisiin kuvaajiin.

 

Toimintamme tavoitteena on edistää valokuvausharrastusta seutukunnalla ja kehittää jäsenistön valokuvauksellista osaamista sekä taltioida loimaalaista elämää ja tapahtumia. Teemme yhteistyötä paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Kokoonnumme kuukausittain katselemaan valokuvia ja keskustelemaan ajankohtaisista valokuvaukseen liittyvistä asioista.

 

Järjestämme vuosittain näyttelyitä yhteisesti kameraseuran nimissä, kuten myös jäsenien omia näyttelyitä. Käymme yhdessä valokuvanäyttelyissä sekä kuvausretkillä. Retkiä olemme tehneet lähiseudun lisäksi esimerkiksi saaristoon, kuten Kökariin ja Utön saarelle. Osaamista kehitetään valokuvaukseen liittyvillä pienimuotoisilla kursseilla.

 

Sivuiltamme löydät esimerkiksi ajankohtaisia asioita tulevasta toiminnastamme sekä jäsentemme ottamia valokuvia.

 

Toivotamme Sinut tervetulleeksi mukaan toimintaan!

 

Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia