Kuukauden kuvat

Loimaan Kamerat ry järjestää kuukausikokouksissaan pöytäkilpailuja, joiden aiheet on yleensä etukäteen sovittuja. Tällä sivulla esitellään kunkin kuukauden voittajakuva.

 

Kuukauden kuvat vuosilta 2012-20142015-2017 ja 2018-2021 löydät omista osioista.

SYYSKUU 2022

Syyskuun pöytäkilpailun aiheena oli "paraati".

 

Raija Tuomisen voittakuvassa valkoposkihanhipesue etenee paraatimuodostelmassa seuraavaan etappiinsa. Toiselle sijalle oli tunkua enemmänkin: Reijo Rajalan lentoparaatikuva, Mika Rantalan laskuvarjohyppääjät ja Satu Valtosen otos paraatista.

Elokuu 2022

Elokuun aiheena oli "kiire".

Voittajakuvana Reijo Rajalan otos heinäkuulta Oripäästä. Jaetulla kakkossijalla Raija Tuomisen kuva sinisorsapesueen kiireestä mökkirannassa Nuoramensaaressa sekä Satu Valtosen omenavarkaat.

HEINÄKUU 2022

Kesäkuun pöytäkilpailun aiheena oli "taidekuva". Voittajakuvaksi äänestettiin Satu Valtosen kuva nimeltä Voikukka. Toiseksi sijoittuivat Pekka Valveen ja Raija Tuomisen valokuvat.

Kesäkuu 2022

Kesäkuun kuukausikilpailun aiheen oli "koiruus". Kaksi eniten ääniä saanutta kuvaa ovat Tarja-Riitta Koiviston kuvaamia. Voittajakuvassa orava herkuttelee lintujen ruoalla ja toiseksi sijoittuneessa otoksessa tyttäö hauhoo jäätelökulholla isolla lusikalla. Kolmanneksi sijoittui Raija Tuomisen kuva oluesta tykkäävästä Sammy-chihuahuasta.

Toukokuu 2022

Toukokuun kuvakilpailun aihe oli "Jää". Voitto ja kolmossija meni Satu Valtoselle. Voittokuva on otettu Alastarolla maaliskuussa, kun aurinko jo sulatteli peltotien piennarta. Sadun kolmanneksi tullut kuva on otettu viime vuoden maaliskuussa Säkylän Katismaan rannassa. Kuvassa on hienoja jääpalloja. Kakkosena oli huhtikuun pakkasen monenlaisia jääkuvioita niin ikään Säkylän Katismaan rannassa. Kuviot ikuisti Pekka Valve.

Huhtikuu 2022

Huhtikuun kuvakilpailun aiheena oli "Itse tehty". Voiton vei kuva pataleivästä, jonka teki ja kuvan otti Pekka Valve. Kakkossija meni niin ikään Pekalle kuvalla juustokehästä, jonka hän itse teki koulun puutyötunnilla 14-vuotiaana. Kolmossijan vei Raija Tuominen kuvalla, jossa on hänen kummityttönsä yo-puvun kauniisti kirjailtu vyö.

Toukokuun aihe on jää.

Maaliskuu 2022

Maaliskuun kuvakilpailun aiheena oli "huuma". Äänestyksessä eniten pisteitä keräsi Satu Valtosen otos ukkometsosta keväthuumassa Säkylänharjulla maaliskuussa 2020. Toiseksi sijoittui niin ikään Sadun kuva leppäkertuista Suomen suvessa kotipihalla Somerolla jokunen vuosi sitten. Kolmanneksi sijoittui Arja Kempen muutaman vuoden takainen kuva Loimaan pesiskentältä, jossa LP pelasi mestaruussarjan voittanutta Siilinjärven pesistä vastaan.
  • Kuvaaja: Satu Valtonen
  • Kuvaaja: Satu Valtonen

TAMMIKUU 2022

Tammikuun kuvakilpailun aiheena oli "punainen". Voittokuvan punaisesta asetelmasta otti Krista Puustjärvi tammikuussa 2022. Toiseksi sijoittui Reijo Rajalan kuva. Jaetulle kolmannelle sijalle tuli kaksi kuvaa. Raija Tuomisen kuvassa on lontoolainen puhelinkoppi ja Mika Rantalan kuvassa punainen pilkistelee ladon seinän raosta.
  • Kuvaaja: Krista Puustjärvi
  • Kuvaaja: Reijo Rajala
  • Kuvaaja: Raija Tuominen
  • Kuvaaja: Mika Rantala

Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet